МІСТО ТОРЕЦЬК З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛИ ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ ТА УСИНОВЛЕННЯ МІНІСТЕРСТВА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

24.06.2018
1203
0

МІСТО ТОРЕЦЬК З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛИ ДИРЕКТОР ДЕПАРТАМЕНТУ ЗАХИСТУ ПРАВ ДІТЕЙ ТА УСИНОВЛЕННЯ МІНІСТЕРСТВА СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

21 червня директор Департаменту захисту прав дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України Руслан Колбаса та заступник директора Департаменту соціальних послуг та інтеграції Міністерства соціальної політики України Вікторія Галайдюк прибули в місто Торецьк з робочим візитом. Метою візиту було вивчення ситуації соціального захисту дітей в містах проведення операції Об’єднаних сил та надання дітям, що мешкають на цих територіях, статусу дітей, які постраждали в результаті воєнних дій та збройних конфліктів. Під час поїздки Руслан Колбаса та Вікторія Галайдюк провели зустріч з заступником керівника військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Оленою Кульбачною, відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей м. Торецька, Центр розвитку для молоді та дітей «TEENДІМ», робочі місця Служби у справах дітей міста ВЦА м. Торецьк та Торецького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Також в рамках візиту була оглянута квартира, придбана в грудні 2017 року на умовах співфінансування за кошти обласного та міського бюджетів, для мешканки Торецька з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Присутніх задовольнило те, що квартира відремонтована та оздоблена сучасними меблями та сантехнікою. 
Під час зустрічі були присутні начальник служби у справах дітей Донецької облдержадміністрації Наталія Тимофеєва, начальник служби у справах дітей ВЦА м. Торецьк Тетяна Никонова, директор Торецького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Людмила Єслюкова.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: робочий візит, Департамент захисту прав дітей та у
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама