МІЖНАРОДНИЙ КОМІТЕТ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА ОГОЛОШУЄ ПРО ЗАПУСК ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ МІКРОЕКОНОМІЧНИХ ІНІЦІАТИВ В МІСТІ ТОРЕЦЬК

04.08.2018
1606
0

МІЖНАРОДНИЙ КОМІТЕТ ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА ОГОЛОШУЄ ПРО ЗАПУСК ПРОГРАМИ ПІДТРИМКИ МІКРОЕКОНОМІЧНИХ ІНІЦІАТИВ В МІСТІ ТОРЕЦЬК

Мета програми - надати підтримку вразливим домогосподарствам, чинним і підприємцям-початківцям в реалізації їх мікроекономічних ініціатив, спрямованих на отримання доходу, які сприяють розвитку місцевої економіки, і зокрема створення нових робочих місць в м. Торецьк, сел.Новгородське, Суха Балка, Залізне, Північне, Дружба, Курдюмівка.

Учасниками програми можуть стати як домогосподарства (представлені однією людиною від домогосподарства), так і зареєстровані підприємці, які володіють достатніми знаннями, навичками і мотивацією для здійснення мікроекономічної діяльності, що приносить дохід (виробництво товарів, побутові послуги, перевезення, розвиток сільського господарства та ін.) .

МКЧХ надає підтримку у вигляді індивідуального грошового гранту (до 200 000 грн.), згідно з бізнес-планом, в якому заявник відображає свою ідею з докладним описом і прорахунками фінансової стійкості проекту.

Програмою передбачено декілька етапів підготовки бажаючих до відбіркового туру:

• відвідування загальних інформаційних зборів;

• заповнення бланка заявки;

• проходження базового навчання бізнес-навичкам;

• підготовка і захист бізнес-плану.

Для отримання детальної інформації про програму та порядок заповнення заявок запрошуємо Вас відвідати інформаційні збори, що відбудуться 15.08.2018 в приміщенні школи-ліцею номер 6 з 10:00 до 12:00.

З усіх питань та для підтвердження участі в інформаційній сесії звертайтесь за телефоном гарячої лінії МКЧХ: 0 800 300 115(09:00-18:00, понеділок - п'ятниця).

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: червоний хрест, программа
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама