МОЄ ЗДОРОВ’Я — У МОЇХ РУКАХ

06.06.2018
1119
0

МОЄ ЗДОРОВ’Я — У МОЇХ РУКАХ

Здоров’я людини – тема завжди актуальна! Зараз модно бути спортивним, підтримувати добру фізичну форму, щоб мати енергію на все: на цікаву роботу, кар’єрне зростання, подорожі, захоплення   на довге – довге щасливе життя!

Напередодні  Всесвітнього дня боротьби з тютюнопалінням бібліотекарі бібліотеки – філії №1 для дітей ЦБС м.Торецька  провели акцію  «Міняю цигарку на цукерку», щоб сформувати у мешканців стійке позитивне відношення до здорового способу життя.

На зупинці автотранспорту, біля магазинів вимінювали у перехожих – курців цигарки на цукерки, дехто на одну цукерку навіть обмінював цілі пачки цигарок…

Окрім цього, акція мала на меті привернути увагу до проблем тютюнопаління та нагадати про шкідливі наслідки як активного, так і пасивного куріння.

Найцікавішим була реакція перехожих. …Більша кількість з них були здивовані, залюбки спілкувалися з бібліотекарями  та дякували їм за проведення такого заходу.

Акція пройшла весело, а  яскраві плакати  привертали увагу перехожих: від тих, хто ще тільки починає робити перші кроки, й до тих, хто за своє довге життя «з цигаркою» вперше зустрівся з подібним «десантом».

Отримані цигарки учасники  збирали в свою міні-урну. По завершенню акції весь «страшний врожай» було знищено! Дізнатися про шкідливий вплив паління на здоров’я допомагали тематичні листівки, інформаційні буклети, які роздавали бібліотекарі.

Сподіваємося, що мешканці нашого міста і надалі будуть відмовлятись від цигарок, але вже із власної ініціативи та під час наступних акцій ці перехожі вже отримають свою цукерку за успіхи в боротьбі з палінням!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Здоровий спосіб життя, бібліотека – філія №1, акція
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама