На шляху до відродження

07.12.2016
1292
0

На шляху до відродження

В історії України було багато трагічних періодів та подій. В наш час в історію увійшла ще одна подія - Майдан, який змінив нашу державу та наш народ і наше життя. Борців Майдану об'єднало бажання жити у вільній країні, з справедливим та світлим майбутнім. За ці ідеали на Майдані пролилася кров. Щоб ці події не забувалися, Президент України підписав указ про відзначення щорічно 21 листопада Дня Гідності та Свободи.

З нагоди відзначення  цієї дати в бібліотеці-філії №7 (мікрорайон №1) за участю бібліотекаря ЗОШ №9 Решотько О.О. для учнів 6-А класу (кл.керівник Кузюра О.А.) була організована година історії "На шляху до відродження". Діти познайомились з героїчними сторінками історії нашої країни, які стали основою для запровадження відзначення цього пам'ятного дня. В виконанні учнів Гуліди Л., Бондаренко Л., Денисенко О., Зайцева Є., Лещинського Д., Сакун Я., Курапцевої Н. пролунали вірші, присвячені Украіні та героям Майдану. В бібліотеку на зустріч з дітьми прийшли підполковник ВСУ Штогрин О.І. та капітан ВСУ Тесленко О.В. Школярі мали можливість поставити питання стосовно військової служби та дізнатися про бойові солдатські будні.

Наприкінці заходу всі бажаючі залишили на карті країни свої теплі побажання та закликали відкинути всі протиріччя та непорозуміння між людьми і об'єднатися навколо нашої Батьківщини - України.

Н. Семиченкова.
Бібліотекар 1 категорії бібліотеки-філії № 7.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Майдан, День достоинства и свободы
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама