Облавтодор звітує про готовність доріг до зими

14.11.2016
1040
0

На Донеччині добігають кінця роботи з підготовки автомо-більних доріг загального користування державного значення та основних напрямків руху до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років.

Для зимового утримання автодоріг дочірнім підприємством "Донецький облавтодор" підготовлено 151 одиницю спеціалізованої техніки та 85 одиниць навісного обладнання. Крім того, для зберігання протиожеледних матеріалів облаштовано 23 бази, на яких заготовлено 22 тис. тонн фракційних матеріалів та 5 тис. тонн технічної солі. Для ліквідації аварійної ямковості заготовлено 500 тонн органо-мінеральної суміші.

Тривають роботи зі встановлення 487 комплектів "сезонних" дорожніх знаків (1.13 "Слизька дорога", 7.12 "Ожеледиця", табличок 7.2.1 "Зона дії"). Також на підйоми та спуски вивозиться протиожеледний матеріал, який формується в конуси через кожні 50 м; а для попередження снігових заметів на снігозаносимих ділянках доріг буде встановлено 8 км засобів пасивного снігозахисту (снігозатримуючих щитів).

На випадок виникнення надзвичайних ситуацій у зимовий пе-ріод розроблено порядок взаємодії між службою автомобільних доріг у Донецькій області та ДП "Донецький облавтодор" з обласними управліннями ДСНС і ГУНП.  До того ж, облавтодором наразі укладено 7 договорів субпідряду зі сторонніми організаціями на залучення 23 одиниць додаткової спеціалізованої техніки.

Прес-служба САД у Донецькій області.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: облавтодор, подготовка к осенне-зимнему периоду
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама