Оголошується відкритий конкурс на визначення автомобільного перевізника

14.07.2016
1377
0

Організатором конкурсу є виконавчий орган Торецької міської ради.

Об'єкти конкурсу:

 


маршрута

Маршрут руху Кількість
рейсів
Режим руху Періодичність   здійснення  
перевезень
Категорія, клас транспортного засобу
15.1 пр. Шахтарів - АС "Автовокзал" -  смт. Північне (дитсадок № 5) 10 звичайний
режим
щоденно M3-I
15.2 пр. Шахтарів - АС "Автовокзал" - смт. Північне (дитсадок № 5) 10 звичайний
режим
щоденно М2-А
15А пр. Шахтарів - АС "Автовокзал" 10 звичайний
режим
щоденно М2-А

27

АС "Автовокзал" - смт. Курдюмівка

2 маршрутне
таксі

пн., вт., ср., чт., пт.

М2-А

Парк автобусів для роботи на даних маршрутах повинен складатися з 1 основного й 1 резервного автобусів, які відповідають технічним і екологічним вимогам.

Видача бланків, отримання необхідної інформації про об'єкт конкурсу та прийом документів здійснюється в Управлінні житлово-комунального господарства Торецької міської ради в робочі дні тижня з 8.00 до 16.00 години  за адресою: 85200, Донецька обл., м. Торецьк,  вул. Героїв праці, 3 (перший поверх), у кімнаті №5 (тел. 4-31-40). Кінцевий термін приймання документів - 29.07.2016 року до 16.00.

Засідання конкурсного комітету відбудеться 15.08.2016 року о 11.00 за адресою: Донецька обл., м. Торецьк, вул. Маяковського, буд. 24а.

Для участі у конкурсі автомобільний перевізник подає на кожний об'єкт конкурсу у конверті №2 - заяву за формою, у конверті №1 - документи, визначені пунктом 29 Постанови КМУ від 03.12.2008 №1081 "Про затвердження порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування":

- нотаріально засвідчену копію ліцензії на право надання послуг з перевезення пасажирів (може подаватися в одному екземплярі, якщо перевізник-претендент бере участь у декількох конкурсах, які проводяться на одному засіданні);

- перелік транспортних засобів, які пропонується використовувати на автобусному маршруті із вказаною маркою, моделі, пасажиромісткість (з відміткою "з місцем водія/ без місця водія"), VIN- код транспортного засобу, державного номерного знаку, рік випуску транспортного засобу;

- копії ліцензійних карток на автобуси, які будуть використовуватися на автобусному маршруті.

- копії свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів і тимчасових реєстраційних талонів автобусів, що пропонуються для використання на маршруті;

- письмову інформацію про наявність чи відсутність транспортних засобів, які пристосовані для перевезення осіб з обмеженими можливостями;

- анкету, згідно з пунктом 32 Постанови Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 №1081 "Про затвердження порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування" (із змінами) (додаток 5);

- копія штатного розпису, податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма №1ДФ) за останні повні два квартали;

- копію сертифікату відповідності послуг з перевезення пасажирів автобусами ліцензійним умовам (за наявності).

Відповідно до Закону  "Про автомобільний транспорт":

- довідку про відповідність технічного стану автобусів умовам перевезень, видану підрозділом Національної поліції України.

Для начислення балів інформація у анкеті підтверджується відповідними документами з наданням копій.

Документи для участі в конкурсі пронумеровуються, прошиваються, підписуються уповноваженою особою перевізника-претендента та скріплюються печаткою з позначенням кількості сторінок цифрами і словами.

Плата за участь у конкурсі не вноситься. Натомість, перевізникам необхідно подати до конверту з позначкою №1 довідки довільної форми з інформацією про те, що перевізником-претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв'язку з відсутністю такої вимоги у відповідному оголошенні про проведення конкурсу.
Визначення переможця конкурсу та укладання договору на  перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах здійснюється виключно відповідно до вимог порядку проведення конкурсу.

Організатор укладає з переможцем конкурсу договір на перевезення пасажирів терміном на три роки. Договір з переможцем конкурсу, у разі відсутності у нього автобусів, що відповідають умовам конкурсу, укладається строком на один рік. Інвестиційний проект - зобов'язання щодо оновлення парку автобусів, які будуть повністю відповідати всім вимогам умов конкурсу, являється невід'ємною частиною договору на перевезення пасажирів. За умови виконання усіх умов конкурсу протягом дії вказаного договору  із переможцем конкурсу договір подовжується строком на 2 роки.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: перевозчики, исполком, конкурс
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама