Передовий досвід - в практику

21.12.2012
1105
0

У Дзержинському професійному ліцеї відбувся семінар-практикум викладачів англійської мови ПТНЗ «Використання сучасних методик та технологій при викладанні англійської мови. Метод проектів». На семінарі  були присутні викладачі іноземної мови Горлівсько-Єнакієвського регіону.

Під час теоретичної частини семінару виступила викладач англійської мови Бугайова Тетяна, яка розкрила питання використання сучасних методик та технологій під час викладання анг­лійської мови, поділилася з присутніми власним досвідом використання методу проектів на уроках англійської мови. Було представлено презентаційні роботи учнів ліцею під час виконання проектних завдань.



У практичній частині семінару в формі концертного звіту продемонстровано роль позанавчальної діяльності щодо формування в учнів позитивних мотивацій до навчання іноземної мови.

Під час заходу проведено відкритий урок для учасників семінару за темою: «Харчування», «Здорова їжа». Викладач Бугайова Тетяна провела урок з учнями І курсу, де вдало використала сучасні методики та технології викладання англійської мови.

Наприкінці учасники семінару поділилися своїм досвідом роботи та обговорили питання використання сучасних методик та технологій при викладанні англійської мови у ПТНЗ.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама