Почуйте серцем

14.04.2014
1007
0

В Україні із 7 по 27 квітня 2014р. проходить IX Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» допомоги дітям з вадами зору, що пройде під гаслом «Я хочу бачити життя». Метою акції є збір коштів для обласних дитячих лікарень на придбання медичного обладнання для діагностики та лікування захворювань очей.

За результатами акції 2013 року в Донецькій області було зібрано 3589.95 грн., на які закуплено обладнання в обласну дитячу клінічну лікарню для діагностики вадів слуху та слухові апарати для дітей.

Зараз починається акція 2014 року , яка проходитиме в лікувально-профілактичних закладах, в загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих навчальних закладах, з широким залученням учнівської та студентської молоді, педагогів, батьків. В цих закладах повинні бути встановлені скриньки, визначені відповідальні особи за їх зберігання.

У дні проведення фіналу (26-27 квітня) відбудуться святкові концерти за участю дитячих і молодіжних творчих колективів, які виступатимуть безкоштовно для підтримки акції.

Всі кошти, зібрані під час проведення акції, будуть перераховані на єдиний рахунок через відділення ПАТ «КРЕДОБАНК» або іншого банку. Закупівля медичного обладнання для дітей з вадами зору здійснюватиметься за пропозицією Лікарської Ради Всеукраїнського благодійного Фонду «Серце до серця», до складу якої входитимуть провідні спеціалісти в галузі офтальмології. Планується закупівля медичного обладнання для обласних дитячих лікарень. За обладнанням, придбаним Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця», здійснюватиметься різновекторний контроль з боку Фонду, громадян. Обстеження дітей на апаратурі, закупленої Фондом, здійснюватиметься безкоштовно.

Тож, не пройдіть мимо, залиште свій внесок, почуйте серцем дитячу біль.

М. Дейніченко. Лікар-педіатр.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама