Подарували свою творчість воїнам

16.09.2016
1322
0

Урочисті свята з нагоди 25-річчя Незалежності України проходили на всіх майданчиках міста. Одним з таких святкових заходів став звітний концерт ансамблю викладачів народних інструментів "Ліра" музичної школи ім. І. Карабиця для воїнів АТО, який проходив 24 серпня.
Концерт почався з урочистого звучання гімну України та вручення учнями музичної школи військовим паляниці - символу миру та добробуту.

Теплу та доброзичливу атмосферу створювали ведучі концерту - викладачі музичної школи Концова Т.С. та Соколовська К.В., які зичили воїнам здоров'я, добра, миру, наснаги та злагоди. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'-ять загиблих воїнів у боротьбі за гідність та єдність України на фоні музичного супроводу скрипалів Синичкіної Т.І., Потіпаки Л.П., Кулешової О.О., Кузнецової О.П.

Земля Донеччини, край праці та завзяття, виховала Івана Карабиця - людину величної долі, композитора зі світовим ім'ям, патріота, Почесного громадянина нашого міста. Візитною музичною карткою ансамблю "Ліра" (керівник Овчиннікова О.І.)  є  його пісня  "Моя земля - моя любов", яку музиканти виконали для військових.

У концертній програмі була представлена різноманітна музична палітра - від пронизливої пісні "Три поради" у виконанні Гладиш Н.П. до завзятих гумористичних пісень, які співали учні музичної школи Полі-єнко Софія, Мінько Олексій та їх викладач Серьогіна О.В. Інструментальний ансамбль "Ліра" у складі Черних Г.О., Карнаухової С.С., Півторипавло Ю.В., Міронової Н.В., Шепель Н.І. супроводжували всі музичні номери, у їх виконанні прозвучали українські пісні та запальні національні танцювальні награвання, а колориту концерту додавали українські костюми виконавців.

У ході творчої зустрічі зі словами щирої подяки та привітанням зі святом виступила директор музичної школи ім. І. Карабиця Єрошенко В.А. Допомагали у проведенні концерту викладач Торецького музичного училища Тітова І.В. та студентка Бучковська Ганна.

Зі словами вдячності за створення святкового настрою та добрі слова на честь захисників Батьківщини до колективу музичної школи звернувся прес-офіцер 53-ї ОМБР Любченко О.П., який подарував квіти і солодощі учасникам концерту.

Колектив викладачів музичної школи ім. І. Карабиця висловлює свою вдячність начальнику Торецького відділу культури Олейнікову О.О. за організацію творчої зустрічі з воїнами АТО.

Г. Черних,
О. Овчинникова.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ансамбль Лира, музыкальная школа, концерт
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама