Поліцейські роззброїли двох чоловіків

16.05.2018
1092
0

Поліцейські роззброїли двох чоловіків

Під час загальнодержавного відпрацювання з протидії обігу нелегальної зброї поліцейські отримали оперативну інформацію, що мешканець Торецька незаконно зберігає у себе вдома боєприпаси. В ході перевірки правоохоронці виявили на території приватного домоволодіння 25-річного чоловіка ящик з набоями.

А під час спілкування з громадянами дільничні офіцери поліції дізналися, що один з мешканців селища Північне ховає вибухонебезпечні предмети. В ході обшуку у землі поблизу будинку, де мешкає 38-річний місцевий мешканець, поліцейські вилучили гранату РГД-5.

Обидва чоловіка зізналися, що знайшли небезпечні предмети та замість того, щоб повідомити про це поліцію, залишили собі "як трофей".

Боєприпаси вилучено і направлено на дослідження. За фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що, не зважаючи на те, що місячник добровільної здачи зброї закінчився, відповідно до ч.3 ст. 263 Кримінального кодексу України, громадяни, які добровільно здадуть зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої, звільняються від кримінальної відповідальності.

Якщо ви маєте інформацію щодо можливого зберігання нелегальної зброї громадянами, повідомте про це на лінію "102". Конфіденційність гарантована.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: зброя, поліцейські
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама