Поліцейські з лігівцями провели рейд, відвідавши неблагонадійні родини

26.01.2017
1552
0

Поліцейські з лігівцями провели рейд, відвідавши неблагонадійні родини

Насиченим видався день 13 січня для торецьких лігівців. З самого ранку вони виїхали містом разом із співробітниками поліції, які працюють з дітьми, та вчителями місцевих шкіл, щоб відвідати сім'ї, що опинилися в тяжких життєвих умовах, і в яких виховуються діти з "групи ризику".

Учасники "Ліги майбутніх поліцейських" разом зі співробітниками поліції відвідали чотири родини, де в одному випадку притягнули до відповідальності матір, яка виховує двох діточок. В приміщенні, де проживають діти, були погані умови для проживання, відсутні найнеобхідніші продукти харчування. На жінку правоохоронці склали адміністративний протокол за ст.184 "Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків стосовно виховання дітей" і повідомили, що їй загрожує позбавлення батьківських прав.

Після рейду правоохоронці з лігівцями завітали до місцевих закладів, де поспілкувались з дітьми, нагадавши про недопустимість побутового насилля, про права неповнолітніх, а також про можливість отримати будь-яку допомогу, зателефонувавши на спеціальну лінію поліції 102.
Учасники "Ліги майбутніх поліцейських" провели невеличку презентацію Ліги, чим дуже зацікавили учнів та викликали багато питань стосовно діяльності дітей та вступу до Ліги.

Торецьке відділення поліції.

 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: полицейский рейд, неблагополучные семьи
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама