Проведення тижня правових знань

13.12.2017
1060
0

З 04.12. по 08.12. у Торецькому професійному ліцеї проводився тиждень правових знань. Відповідальним за проведення цієї програми була заступник з виховної роботи Агаркова О.М., заходи проводив викладач правознавства Алексютін А.А.

04.12.17 р. була проведена вікторина на тематику прав дітей серед учнів 10 групи. І місце зайняв учень 10 групи Глущенко Максим. Хочеться відмітити учнів 10-ї групи: Сусідко Аліну,Нагорнюк Кирила, Габріелян Андрія. 05.12.17р. викладачем правознавства серед учнів групи 12 було проведено тестування на знання прав дитини і прав людини. Учні мали змогу згадати основи правознавства, пригадати набуті на заняттях з правознавства знання про те, що наша держава Україна є правовою, демократичною республікою, а також про права людини і дитини, закону нашої держави – Конституції України. Найбільш кмітливими учнями з’явилися Мартиненко Максим і Козлов Дмитро.

Класні керівники в виховну годину розглянули деякі питання правової тематики: хуліганство, заборона куріння і розпивання алкогольних напоїв в суспільних місцях. Була організована та проведена зустріч учнів 1 і 3-го курсів з представниками військового комісаріату на тему: «Захист Вітчизни - обов’язок кожного громадянина».07.12.2017 року з учнями пільгової категорії був проведений диспут «Поняття свободи і обов’язку». Учні 30 та 25 груп подивилися учбовий фільм «Торгівля людьми у 21-му віці».

Тиждень правових знань не пройшов непоміченим, заходи, які були проведені знайшли відгук у серцях і свідомості наших учнів. Учні ліцею пригадали знання набуті на заняттях з правознавства.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ТПЛ, правовая неделя
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама