Райдужне книжкове літо

04.08.2017
1053
0

Райдужне книжкове літо

Літо для бібліотек - це пора творчості, фантазії, активізації усіх форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Книгозбірні міста надають можливість корисно і приємно провести свій вільний час дітям впродовж літніх канікул.

Багато різноманітних заходів для дітей по орга-нізації змістовного дозвілля вже проведено бібліотекарями бібліотеки-філії №1 для дітей. Це бібліотечний балаганчик "Літературний калейдоскоп", бенефіс улюбленої ляльки "Люблю за те свою я ляльку...", зустріч читаючих людей "Розкрили книгу, значить, відкрили нову країну - мрію золоту", інтелектуальний конкурс "Турнір всезнайки", ігрова програма "Чудо-канікули" тощо. Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з літературними героями, покращують навички спілкування, розвивають свої  інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.

Однак багато ще попереду. Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим -  основна мета роботи бібліотеки для дітей.

Якщо ви бажаєте гарно відпочити, відправитися в подорож за сторінками улюблених книг, прочитати яскраві дитячі журнали, поспілкуватися з однолітками в мережі Інтернет, пограти в пізнавальні ігри, малювати - приходьте до бібліотеки.

Наша бібліотека не тільки "будинок книг", але і територія захоплюючих і веселих "подорожей". Літо у розпалі, можна робити стільки цікавих і веселих речей! Літні розваги в бібліотеці продовжуються. Чекаємо зустрічі з вами.     

О. Герасина.
Бібліотекар 1-ї категорії бібліотеки-філії
№ 1 для дітей ЦБС м.Торецька.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Дети, библиотеки, Мероприятия
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама