ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА ТОРЕЦЬК!

31.12.2017
997
0

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА ТОРЕЦЬК!

Щиро вітаю Вас з найбільш довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

Ці свята ми завжди зустрічаємо з надіями та сподіваннями, адже за плечима ще один рік досвіду, який ми прискіпливо оцінюємо з точки зору реалізації запланованого, і кожен визначає рівень його значимості.
Для кожного з нас рік, що минає, був непростим та водночас багатим на пам’ятні події. Він був сповнений напруженої праці, звершень, пошуку правильних рішень та результатів. 

У новорічну ніч всі ми, свідомо чи мимоволі, оцінюємо підсумки минулого року, зверхньо дивимося на всі перешкоди і перепони і будуємо плани на майбутнє. Хочеться сподіватися, що наступаючий рік принесе в наше життя фінансове благополуччя і успіхи на діловому терені.

Висловлюю всім щиру подяку за цей рік: насамперед військовим, що стоять на варті суверенітету нашої держави, робітникам, підприємцям, вчителям, медикам, правоохоронцям – усім тим, хто своєю працею і розумом втілює в життя ідеї та принципи державності.

В цей день я хочу побажати, щоб ваші результати досягли небувалих висот, а будь-які задуми втілювалися в життя, допомагаючи змінити її на краще! Адже яким же буде прийдешній рік багато в чому залежить від нас самих. Нехай не залишиться в наших серцях місця для злоби і заздрощів, для брехні і ненависті. 

Від щирого серця бажаю радісного настрою, приємних зустрічей та здійснення найзаповітніших мрій. І хай новий рік стане для всіх нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, соціально-економічного зростання та духовного оновлення!

Бажаю, щоб у ваших родинах завжди панували злагода, любов і достаток. Здоров’я, миру, натхнення вам і вашим рідним, світлих та веселих свят!
З Новим, 2018, роком!

З повагою,
керівник військово-цивільної
адміністрації м. Торецьк
Донецької області                  Ярослав Руденко

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: привітання, Різдво Христове, Новий рік, ВЦА
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама