Шкільні роки чудові…

15.02.2018
1190
0

Шкільні роки чудові…

Пролунав шкільний дзвінок, але тепер він кличе не в шумний клас, не на уроки. Він просить пригадати шкільні роки, такі багаті на прекрасні спогади.

Щороку ЗЗСО І-ІІІ ступенів №13 гостинно відчиняє двері у перший тиждень лютого, запрошуючи випускників у рідні стіни на вечір-зустріч. Так і 3 лютого випускники минулих років повернулись знов у ті незабутні роки юності, які залишаються у пам'яті кожного з них. Адже саме у школі проводить свої найкращі роки життя людина. Роки летять, але наша школа пам'ятає всіх своїх випускників.

Є вчителі, які вчились колись, а зараз працюють у нашому закладі. Серед них - директор ЗЗСО І-ІІІ ступенів №13 Трифонова Валентина Сергіївна. Вона привітала всіх випускників і гостей та побажала здоров'я, добра і любові. З теплими побажаннями до присутніх звернувся випускник 1969 року Гришин О.Ф.

Дитинство - маленька безтурботна країна. Кожному з нас доводиться бувати в ній лише раз. І скільки б не шукали цю країну на карті - не знайдеш. Приємними і щасливими спогадами повернули випускників у дитинство учні 1, 2, 4, 9, 10 класів. Вони співали пісні, розповідали вірші, танцювали заворожуючий танго, веселий карнавальний та запальний циганський танеці. Під час перегляду відеокліпу про шкільне життя, кожен із присутніх поринув у безтурботні шкільні будні, де панувала повна гармонія між вчителями і учнями. Після цього випускники поділилися цікавими спогадами із свого шкільного  життя. Приємно було чути, що всі випускники раді знову повернутися до школи, до своїх вчителів. Їх побажання вчителям були вдячними, теплими, щирими.

Школа - це наша історія. Закінчення школи, сім'я, виховання дітей…Підбиваючи підсумки, люди завжди відтворюють у пам'яті етапи пройденого шляху. Життя, наче потяг, який стрімко несеться вдаль. На шляху його руху є зупинка під назвою "Школа". А далі - у кожного свій маршрут, свої життєві далі і зупинки, свої пасажири, свої болі і тривоги, радощі і успіхи. Та у всіх була спільна зупинка, і хоча не має станції, де приймають у минуле потяги, та на зупинці під назвою "Школа" завжди раді своїм випускникам. Такими словами завершився вечір, який пройшов в теплій, дружній атмосфері, сповнений радістю зустрічі.

Від щирого серця, від усієї душі бажаємо вам, дорогі випускники, здоров'я, щастя, успіхів, веселих зустрічей.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ЗОШ№13, вечір-зустріч, випускники
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама