Сила патріотів

22.12.2016
1219
0

Сила патріотів

З метою виховання в учнів патріотизму, відданості та готовності до захисту Батьківщини, підвищення престижу служби в Збройних силах України, збереження авторитету, високого професіоналізму, боєготовності і кращих армійських традицій українських військовослужбовців з нагоди 25-ї річниці з Дня створення ЗСУ у Дзержинському професійному ліцеї пройшли спортивні змагання серед учнів.

На старт вийшли 2 команди: група 12 "Електрогазозварник, контролер зварювальних робіт" і група 15 "Слюсар з ремонту автомобілів, рихтувальник кузовів, газозварник". Кожна команда складалася з 5 хлопців.

Програма змагань була досить насиченою. Першим завданням було представлення команд. Командам були запропоновані цікаві, іноді дуже непрості конкурси, такі, як: пересування на полі бою; комплексна вправа на силу; одягання протигаза; армійський жим; перетягування канату; накладання джгута; перев`язка; накладання шини.

Всі етапи цього захоплюючого змагання проходили в напруженій боротьбі. Вболівальники та глядачі стежили за перебігом подій і дуже переживали. Спортивний запал і бажання домогтися перемоги для своєї команди захоплювали хлопців настільки, що вони не помічали того, що відбувається навколо. Всі старалися з усіх сил бути першими.

Зрештою,  перемогу виборола команда групи 15, друге місце посіла відповідно команда групи 12. Хлопці зрозуміли, щоб завоювати перемогу,  мало бути просто фізично сильним. Необхідно при цьому володіти достатньою рішучістю, силою волі, бути організованим і зібраним, спритним і кмітливим.

Всі команди були нагороджені Почесними грамотами, отримали подарунки, відмінний заряд бадьорості і море позитивних емоцій.

Ю. Частокол.
Керівник фізичного виховання ДПЛ.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: спортивные соревнования, День ВСУ
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама