Скарги і звернення - на контролі

21.03.2018
1293
0

Скарги і звернення - на контролі

Для кожного з тих, що прийшли на прийом до керівника військово-цивільної адміністрації, його проблема є життєво важливою і значимою. Але не завжди рішення скарг і звернень залежить від керівництва міста.

Так, пенсіонерка, інвалід 1-ї групи Л.Г. Кандоленко звернулася з проханням про збільшення соціальної виплати її онукові, який отримує допомогу по догляду всього в 29 грн. Заст. директора УСЗН дала роз'яснення про те, що дійсно розмір державної допомоги по догляду визначений саме такою сумою. Щоб отримувати соцвиплату у зв'язку з опікунством, необхідно звернутися в судові інстанції і чекати рішення суду.

Не вперше приходить на прийом у ВЦА мешканка смт. Новгородське В. Н. Астапова. Суть її скарги полягає в тому, що вона незгодна з якістю ремонту отмостки її будинку по вулиці Воїнів-інтернаціоналістів. Їй також порадили звернутися до суду, оскільки, щоб її думка підтвердилася, потрібна експертна комісія для обстеження цього об'єкту.

Молода дівчина К.А. Богданович в 2015 році отримала згідно зі своїм статусом сироти житло у вигляді будинку, але не мешкала в ньому через необхідність ремонту. Тепер вона хоче отримати натомість квартиру, але тут виникли юридичні складнощі з втратою її права на пільгову чергу. Тому буде проведено обстеження її житлових умов для ухвалення остаточного рішення.

Мешканка м. Залізне О. А. Коробкина від імені ще трьох батьків попросила сприяння ВЦА в наданні фінансової допомоги для їх дітей-музикантів, які отримали запрошення на музичний конкурс в Італію. Заступник керівника ВЦА Ю. М. Євсиков, який проводив прийом, проінформував О. А. Коробкину про те, що в міському бюджеті коштів на оплату такого виду заходів немає, грошей бракує на рішення важливіших соціально-економічних проблем міської життєдіяльності. Проте, Юрій Миколайович записав дані хлопців, пообіцявши звернутися до потенційних спонсорів.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: звернення, ВЦА, проблеми
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама