Слово про колегу

23.12.2016
1919
0

Мачихіна Світлана МиколаївнаУ ці грудневі дні свій славний 50-літній ювілей святкує Мачихіна Світлана Миколаївна, учитель початкових класів СЗОШ І-III ступенів №3 - фахівець, педагог за покликанням, людина, яка віддала школі понад 20 років життя, плекаючи покоління за поколінням школярів.

Світлана Миколаївна - талановитий, мудрий і толерантний педагог. Про неї можна сказати так: "Учитель, який не затискує, а визволяє, не пригнічує, а підносить, не благає, а вчить, не вимагає, а запитує, переживає разом із дитиною багато натхненних хвилин".

Коли пройдено половину життєвого шляху, коли струни душі вже бриніли і радістю, і смутком, і болем, і любов'ю, зберегти рівновагу у житті допомагає невгасима енергія душевного тепла, справедливості і надії, яка так глибоко залягла в її душу.

Повсякденна копітка діяльність із такими маленькими школярами вимагає повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів, високого професіоналізму. Із честю С.М. Мачихіна заслужила глибоку пошану серед батьків та своїх вихованців, даруючи їм не тільки свої знання і досвід, але й тепло своєї душі.

Тож нехай, шановна ювілярко, у Ваших задумах завжди буде мудрість, на роботі - підтримка, вдома - увага, в серці - світло від людської вдячності. Нехай завжди Вас супроводжує щаслива зоря удачі, а поруч панують любов, злагода та добробут на многая і благая літа!

Педагогічний колектив СЗОШ І-ІІІ ступенів № 3

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ОШ 3, Педколлектив, дзержинцы, учителя
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама