«Сучасні заклади освіти-2018»

22.03.2018
1073
0

З 15 по 17 березня 2018 року в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2018», яка була організована і проведена за сприяння МОН та НАПН України компанією "Виставковий світ" та зібрала 758 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу: Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії, Китаю.

Виставку супроводжувала тематична програма, яка включала конференції і презентації, семінари і круглі столи, майстер-класи і воркшопи, відкриті уроки і панельні дискусії за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти та представників закордонних навчальних закладів, міжнародних представництв, виробників і постачальників навчального обладнання, а також випускників, учнів, батьків і широкої громадськості. Під час заходу відбувався рейтинговий виставковий конкурс та конкурси з тематичних номінацій.

Колектив Торецького професійного ліцею третій рік поспіль приймає участь у Виставці. Окрім виставкової експозиції ліцеєм була подана заявка і конкурсні матеріали на участь у Рейтинговому конкурсі та Конкурсі з номінацій.

В цьому році в номінації «Інноваційні підходи до розбудови інклюзивної освіти як умова розвитку соціальної компетентності дітей і молоді з особливими потребами» ліцей отримав БРОНЗОВУ МЕДАЛЬ та ДИПЛОМ «За презентацію досягнень інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти та науки». Директор ліцею Чернобровкіна Інна Вікторівна прийняла участь у засіданні конференції «Сучасні управлінські технології діяльності керівника нової формації», круглого столу «Сучасні погляди на підготовку конкурентоздатних фахівців у закладах професійної освіти», семінарі «Інноваційні підходи до розбудови інклюзивної освіти як умова розвитку соціальної компетентності дітей і молоді з особливими потребами».

Це був просто феєрверк позитивних емоцій, дружніх зустрічей та діалогів, цікавих доповідей, яскравих майстер-класів, красивих пісень та радощів від заслужених винагород!

Висловлюємо щиру вдячність організаторам Міжнародної виставки - компанії "Виставковий світ" та всім її співробітникам за надану можливість презентувати свій досвід, побачити досвід своїх колег, знайти нових друзів, налагодити нові мережі взаємодії та прийняти участь у семінарах і конкурсах виставки.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Сучасні заклади освіти 2018, міжнародна виставка, ТПЛ
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама