Святий Миколай зазирнув у бібліотеку

24.12.2010
1469
0

Щоразу, коли наближається 19 грудня, всім дорослим мимоволі хочеться повернутися в дитинство. Це ж так чудово - кататися на санчатах, вірити в доброго Миколая, який неодмінно виконає усі бажання, чекати подарунків. Зануритися в дитячу безтурботність та побачити казку наяву завжди можна, завітавши до нашої бібліотеки...

На абонементі працює книжкова виставка «Подарунки від Святого Миколая», де ви разом з дитиною можете вибрати цікаву книгу і разом прочитати її вдома.

День Святого Миколая дає нам можливість хоч один день побути дітьми. Маленькими ми писали листи доброму чарівникові й клали їх на підвіконня, щоб пташки чи ангели попрацювали поштарями. А потім намагалися не заснути і не пропустити той момент, коли Миколай постукає у двері. Це ніколи не вдавалось, але подарунки завжди з’являлися вчасно. Напередодні цього свята в бібліотеці- філїї №2 пройшло свято « Святий Миколай», тут звучали пісні, гуморески, сценки, які викликали щире захоплення у глядачів. А яскраві, темпераментні танці Усикової Ксенії, Тарасової Аліни та Черемісина Богдана викликали бурхливі оплески.

Під час проведення заходу діти разом з батьками ділилися своїми знаннями про народні зимові свята, адже грудень приніс з собою цілу низку свят. Всі читачі брали активну участь у конкурсах віршів, загадок, а також привітали один одного власноруч виготовленими новорічними листівками.

Користувачі бібліотеки молодшого віку стали активними учасниками калейдоскопу цікавих фактів «Новорічні традиції», літературної вікторини «Таємниці зимового лісу», казкової подорожі «Зима - казкова чарівниця», які провели Горова О.В. та Усикова Т.В., під час проведення яких вони дізналися багато цікавого про святкування Нового року в різних країнах світу, про витоки улюбленого свята дітей і дорослих дня Миколая, а також про звичаї та традиції, пов’язані з січневими народними святами.

19 грудня  став днем сюрпризів. Кожен п’ятий відвідувач бібліотеки отримав солодкий подарунок від Святого Миколая.

В. ЛУКАХІНА.
Зав. бібліотекою філії №2. 

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама