Свято птахів та весни

13.04.2017
859
0

У загальноосвітній школі №5 пройшло свято птахів та весни, девіз якого "На крилах птахів прилітає весна".

Розвиток допитливості кожного учня, виховання любові до рідної природи, пізнавальної діяльності є важливим та необхідним завданням вчителя. Гарно це вдається Колісникової Наталії Олександрівні. Під її керівництвом нещодавно пройшло свято птахів та весни. До цього дня всі класи почали готуватися заздалегідь та активно: збирали цікаві факти про птахів, майстрували шпаківні, дуплянки та гніздечка з природного та неприродного матеріалів, оформляли газети з "Привітаннями птахів", як це робили в давнину наші предки.

І ось свято почалося. Ведуча Колісникова Н.О. в костюмі Весни, учні в костюмах птахів вишукувалися в дружні "зграйки". Учні 5 класу (класний керівник Ізвекова А.І.) цікаво розповіли про життя птахів навесні. Найбільше весело пройшло вгадування голосів птахів - допомагала в організації цього конкурсу Волобуєва А.М. (психолог школи). Незвично яскраво всі показали театралізовані мініатюри весняного життя птахів. 1 клас продемонстрував танок птахів "Нарешті прилетіли" (класний керівник Ручкіна Ю.С.). Не залишив байдужим нікого ліричний виступ учнів 2 класу (класний керівник Бжежинська О.В.). Вони під акомпанемент вчителя музичного мистецтва Герцик Л.Ф. танцювали улюблену "Подоляночку". 3 клас показав мініатюру "Вибирання місця під гніздечко" (класовод Копилова І.М.), учні 4 класу вдало показали "Годування пташенят" (класовод Скобєлєва Т.В.). Гарно зобразили учні 5 класу змагання птахів. 6 клас підготував цілу виставу "Збирання матеріалу для гнізда", навіть класний керівник Хуажева Л.П. танцювала зі своїми учнями. 7 клас показав сценку "Залицяння". А учні 8 класу колоритно зобразили "Будування гнізда" (постановник виступу Колісникова Н.О.). Учні 9 класу, мов справжні артисти, показали "Виховання пташенят в родині орла".

У фіналі свята учні розташували гніздечка на деревах та кущах біля школи. Висловлюємо велику подяку Колісникової Н.О. за вміння розвивати здібності, почуття прекрасного та любові до нашої рідної природи, що сприяє зміцненню традицій, спадкоємності поколінь.

Софія Саєнко.
Учениця 9 класу ЗОШ № 5.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: праздник птиц, ОШ 5
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама