ТЕРМІНОВА ІНФОРМАЦІЯ ДЛЯ ПІДПРИЄМЦІВ

11.10.2016
1077
0

Щодо державної реєстрації потужностей

Згідно ст. 25 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів" оператори ринку харчових продуктів (юридичні особи, фізичні особи-підприємці), які провадять діяльність, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов'язані терміново зареєструвати потужність. Для цього необхідно подати заяву до управління Держпродспоживслужби в м.Торецьку для здійснення державної реєстрації потужності (м.Торецьк, вул. Дарвіна, 47, в будівлі ветеринарної лікарні, тел. (06247) 4-59-34).

Зазначений обов'язок поширюється на:

- заклади роздрібної торгівлі харчовими продуктами (в т.ч. тваринного та рослинного походження та води питної, напоїв)  всіх форм власності - магазини, лотки з реалізації;
- заклади громадського харчування (ресторани, бари, кафе, піцерії тощо);
- операторів агропродовольчого ринку;
- підприємства, що провадять діяльність на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, які не мають експлуатаційного дозволу.

Реєстрація потужностей здійснюється безоплатно.

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Відповідно до статті 64 п.1.2

виробництво, зберігання харчових продуктів на потужностях, незареєстрованих відповідно до вимог цього Закону, тягне за собою накладення штрафу на юридичних осіб у розмірі від двадцяти трьох до тридцяти мінімальних заробітних плат, на фізичних осіб - підприємців - у розмірі від восьми до п'ятнадцяти мінімальних заробітних плат.

Управління Держпродспоживслужби в м. Торецьку.
Відділ розвитку малого бізнесу та підприємництва
виконавчого органу Торецької міської  ради.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: производство пищевых продуктов, пищевые продукты, регистрация мощностей
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама