Тиждень професій ресторанного сервісу

22.12.2017
1288
0

З 18.12.2017р. по 22.12.2017р. в Торецькому професійному ліцеї пройшов Тиждень з професій ресторанного сервісу.

У рамках Тижня майстром виробничого навчання Сорокіною Т.А. був підготовлений огляд-конкурс стінних газет та плакатів з професії «Кухар, калькулятор» та «Офіціант, бармен, буфетник». В конкурсі групи представили своє бачення професії.

В групі 10 «Кухар, калькулятор» майстер виробничого навчання Андрушой Н.М. провела відкритий урок за темою «Приготування каш різної консистенції». Учні активно приймали участь в проведенні уроку. Слід відзначити учнів Панченко Ірину, Нагорнюка Кирила та Білоусову Аліну за плідну роботу на уроці.

В групі 19 «Офіціант, бармен, буфетник» майстер виробничого навчання Водоп’ян С.Є. представила виставку творчих робіт за темою «Складання меню», а викладачем спецдисциплін Злобіною О.В. був проведений конкурс на кращу презентацію «Кулінарна характеристика страв та напоїв», організовано виставку кращих дипломних робіт, виконаних учнями випускних груп. 1 місце посіла Шатоха Катерина.

В групі 29 «Офіціант, бармен, буфетник» майстер виробничого навчання Лазорько В.В. провела виставку кращих технологічних карток «Приготування змішаних безалкогольних напоїв», виконаних учнями групи.

В групі 30 майстер виробничого навчання Рутковський В.С. провів конкурс професійної майстерності за професією «Кухар, калькулятор 4-го розряду» на тему «Технологія приготування зраз картопляних, фаршированих рисом та грибами». Місця були розподілені таким чином:

1 місце – Мироненко Марина
2 місце – Черемісін Владислав
3 місце – Мартинюк Діна

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ТПЛ, неделя профессий
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама