Торецьк знову зустрічає гостей

07.04.2018
1020
1

Торецьк знову зустрічає гостей

На сучасному етапі розвитку освіти України основним пріоритетом є впровадження сучасних інформаційних технологій, що забезпечують подальше удосконалення освітнього процесу, доступність та ефективність освіти.

20 березня відбулось друге заняття обласної школи новаторства керівних кадрів за темою "Інноваційний менеджмент". За сприяння міського управління освіти ВЦА міста Торецьк захід був проведений на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів "Художньо-естетична гімназія". До початку роботи гості мали можливість оглянути виставку "Від творчого учителя - до творчого учня".

Захід відкрив завідувач відділу менеджменту освіти та педагогічних інновацій Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Антоненко В.В., який оголосив тему, мету заняття та націлив учасників на плідну роботу. Ним була проведена ділова гра "Основи проектного менеджменту в ЗЗСО", упродовж якої учасники розробили концепти майбутніх проектів для своїх закладів.

Досвід роботи з теми "Інновації в освіті: виклики, спосіб життя, перешкоди і потреби" представила Гарюк О.Д., директор ЗЗСО "Художньо-естетична гімназія". Практичну роботу у формі хакатону "Використання хмарних сервісів в управлінській діяльності закладів освіти" провела Шмаль С.А., методист ММК міського управління освіти. Після попереднього розгляду можливостей хмарних сервісів Google учасники створили сховище файлів спільного доступу "Флеш-борд" в рамках свого закладу та здійснили віртуальний документообіг. На наступному етапі створили власні віртуальні спільноти та навчилися їх модерувати.

Гості залишили свої відгуки на віртуальній інтерактивній дошці, де відзначили практичну значущість заходу. Чергове заняття школи новаторства пройшло у дружній робочій атмосфері.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: інновації, освіта, школа новаторства
Об авторе
1 Комментариев
avatar
0
1
"динозавры" открыли компьютер.
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама