Торецьким (Дзержинським) міським центром зайнятості було проведено інформаційно масовий заход „Ярмарок вакансій»

16.06.2016
1331
0

15.06.2015. Торецьким (Дзержинським) міським центром зайнятості в рамках загальнообласного ярмарку під гаслом «Робота існує для тих, хто її шукає», було проведено  інформаційно масовий заход „Ярмарок вакансій», на який традиційно запрошуються роботодавці, соціальні партнери та шукачі роботи.

Першочерговим завданням служби зайнятості є працевлаштування безробітних громадян та задоволення кадрових потреб роботодавців. Тому мета проведення Ярмарку вакансій - це максимальне поєднання інтересів роботодавців та населення, а також підвищення обізнаності громадян щодо комплексу соціальних послуг, які надає служба зайнятості.

У роботі Ярмарку вакансій взяли участь представники 10-ти роботодавців. На ярмарку місто Торецьк представляли такі підприємства: ВП «Шахта «Торецька,  КП «Торецьккомсервіс»; КЛПУ «Міський шкірно-венерологічний диспансер»; ТОВ «НККГ»; ВП «Автобаза»; Департамен соціального захисту населення; Страхова компанія «Аско ДС»;  КП «Фараон»; Міськво; ТОВ «Торгівельний будинок «М’ясна весна».

Підприємствами було запропоновано понад 50  вакансій (актуальних та перспективних), а саме: бухгалтери, прохідники, електрослюсарі, електрогазозварники, гірники; майстри виробничого навчання; лікарі, спеціалісти державної служби; страхові агенти, машиніст барової установки, сестра медична з масажу, продавець продовольчих товарів, водії автотранспортних засобів, кухар, помічник кухаря та ін. Крім того, на ярмарку були представлені вакансії з поточного банку даних міської служби зайнятості,  в яких є термінова потреба, вакансії по містах області, які розташовані в межах транспортної досяжності, а також вакансії підприємств, які не змогли  взяти участь у ярмарку.

Під час заходу відвідувачі мали можливість поспілкуватись з представниками підприємств міста, отримати консультації спеціалістів служби зайнятості, профконсультанта та юриста.

Інформаційний захід відвідали близько 60 жителів міста, всі вони отримали консультації роботодавців з питань діяльності підприємств та установ, а 22 особи отримали запрошення на співбесіду безпосередньо на підприємства.

Крім того, на ярмарку вакансій спеціалістами центру зайнятості було надано 3 юридичні консультації та 12 консультацій з питань працевлаштування осіб на оплачувані громадські роботи. Також, у рамках заходу учасникам надавалися індивідуальні консультації, в тому числі з використанням профорієнтаційного тестування.

Учасники заходу отримали вичерпну інформацію про діяльність служби зайнятості, консультації щодо можливості пошуку роботи та підбору персоналу засобами Інтернет-порталу «Труд», складання резюме та ін.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Центр занятости, Ярмарка вакансий
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама