У Дзержинську по гарячих слідах затримано грабіжника

09.11.2015
1183
0

08.11.2015 року до чергової частини Дзержинського відділення поліції Артемівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області надійшла заява від 67 річного мешканця міста Дзержинська, про те, що у нього близько 14.00 години невідомий чоловік, перебуваючи в під'їзді багатоповерхового  будинку , назвавшись співробітником міліції, під приводом виявлення   колючо - ріжучих предметів, провів огляд особистих речей, в ході якого виявив в кишені грошові кошти в сумі 4600 гривень, та відкрито заволодів грошовими коштами зникнув у невідомому напрямку.

09.11.2015 року співробітниками Дзержинського відділення поліції Артемівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області по «гарячих слідах» в ході реалізації оперативної інформації був затриманий неодноразово засуджений 38 річний мешканець Дзержинська, не працюючий, який у вересні цього року звільнився з міст позбавлення волі  та має довідку про звільнення з виправної колонії з печаткою терористичної організації так званої ДНР.

 В ході огляду особистих речей затриманого вилучені речові докази, а саме грошові кошти в сумі 3500 гривень.

У ході проведення слідчих та оперативно-розшукових заходів встановлено причетність останнього ще до ряду злочинів, вчинених у Дзержинську у жовтні місяці (крадіжка та шахрайство). Останній дає правдиві свідчення по всім фактам вчинених ним злочинів..  
В даний час слідчим слідчого відділення Дзержинського відділення поліції Артемівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області проводяться необхідні слідчі дії, після чого буде вирішуватися питання про обрання запобіжного заходу щодо злочинця.

По материалам сайта Дзержинского отделения полиции

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама