У Дзержинську правоохоронці з Департаменту протидії наркозлочинності припинили діяльність наркопритону

19.11.2015
1225
0

У Дзержинську правоохоронці з Департаменту протидії наркозлочинності припинили діяльність наркопритону

У Дзержинську правоохоронці з Департаменту протидії наркозлочинності припинили діяльність наркопритону та вилучили у затриманому на ньому громадянина гранату.

Співробітниками Дев’ятого територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції разом з працівниками сектору кримінальної поліції Дзержинського відділеня поліції, в м. Дзержинську Донецької області затримано 30-річну громадянку, яка організувала за місцем мешкання наркопритон. Підозрюваній загрожує до 5 років позбавлення волі.

Як розповів старший оперуповноважений з ОВС Дев’ятого територіального управління ДПН Національної поліції Сергій Данилевський в поле зору співробітників поліції потрапила безробітня громадянка м. Дзержинська, яка організувала в сараї, розташованому на її подвір’ї  місце для виготовлення та вживання наркотичних засобів.

На момент визиту правоохоронців в сараї, розташованому на подвір’ї вказаної громадянки, знаходилось три особи, які займалися виготовленням особливо небезпечного наркотичного засобу опію ацетильованого. Співробітники поліції виявили та вилучили підручне обладнання та інгредієнти для виготовлення даного наркотичного засобу.

Господарка зізналася, що систематично надавала приміщення для виготовлення наркотичних засобів даним особам. Грошової винагороди від утримання наркокубла вона не отримувала.

Всі затримані були доставлені до Дзержинського відділення поліції для встановлення обставин злочину де один із затриманих повідомив, що в нього дома зберігається граната РГД-5, яку йому, побоюючись відповідальності, передав один із затриманих на наркопритоні. Дана граната цього же дня була вилучена співробітниками Департаменту протидії наркозлочинності.

 За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» і за ч.1 ст. 263 « Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Старший оперуповноважений з ОВС
Дев’ятого територіального управління ДПН
Національної поліції Сергій Данилевський

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!
Источник: dzerzhinsk032.at.ua
Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама