У Дзержинську пролунав вибух

04.09.2015
3191
0

03.09.2015 року до чергової частини Дзержинського МВ ГУМВС України в Донецькій області надійшло повідомлення про те, що за адресою місто Дзержинськ вулиця Фрунзе будинок 1, за магазином «МОТО» у кущах   прогримів вибух.
Одразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група Дзержинського МВ у повному складі, якою  було встановлено, що  під час  горіння побутового  сміття  за вказаною адресою , у кущах  стався вибух невідомого предмета.
Як пояснив начальник Дзержинського МВ полковник міліції Герман Приступа - в результаті вибуху постраждали двоє мешканців міста 25 та 27 років, які кинулися  тушити пожежу.
Потерпілі направлені до центральної міської лікарні міста Дзержинська з діагнозами:  осколкове поранення лівої голені, черева , голови та осколкове поранення голови, тулуба, кінцівки з пошкодженням судин підколінної артерії. На теперішній час їх стан оцінюється як задовільний
Слідчим відділом Дзержинського МВ відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 КК України, проводяться слідчо-оперативні заходи.

источник: сайт Дзержинского ГО

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама