У нашім серці - Україна

30.04.2014
994
0

У нашім серці - Україна

Напередодні Великодня у Палаці культури ТВО НВО «Інкор і К» відбувся традиційний шкільний конкурс «Ми - україночки». За право бути найкращими українками змагалися активні та запальні дівчата  4, 5 та 6 класів школи № 17.

Всі учасники з натхненням готувалися до конкурсу,  щоб якнайкраще продемонструвати себе та показати щиру любов до України.

    

Учасниці змагалися в три етапи. У першому етапі командам потрібно було представити свою команду, привітати суперників та журі. Команда 6 класу «Цвіт калини» показала  знання символів і звичаїв України та задала чудовий початок конкурсу. Кольоровими барвами весни розквітнув зал під час виступу дівчат 4-А класу «Веселка»,  які продемонстрували, що після дощу завжди з’являється яскраве явище природи - веселка. Саме так буває і у житті. Дівчата 4-Б класу «Калина» у своєму виступі презентували народний символ України та запевнили, що вони дійсно люблять свою Батьківщину та є справжніми українками. Яскравим виступом запалили зал учениці 5 класу «Панночки», змогли розчулити глядачів ніжною і лагідною піснею про матусю та показали, що саме на Україні живуть найгарніші, найзавзятіші та найвправніші дівчата.

Справжню жагу до перемоги продемонстрували учасниці на другому етапі конкурсу, де під час естафети показали свої вміння гарно заплітати косу, швидко вдягати ляльку, вправно перебирати квасолю, насіння, кукурудзу, естетично оформляти листівку та правильно пришивати ґудзик.

Жодне українське свято не проходить без запальних танців, тому і в нашому змаганні  останнім етапом був конкурс українського танцю. Всі учасники з гідністю впоралися і з цим завданням, змогли ще більше підняти настрій всім присутнім в залі та залишити  глибоко в серці рядки пісні «Боже, Україну збережи!»

Як ніколи важким був вибір переможців у цьому конкурсі, адже всі дівчата справили гарне враження та продемонстрували гідну підготовку. Після довгих перемовин члени журі все ж таки змогли зробити свій вибір. Отже, І місце поділили між собою  запальні учасниці 5 класу «Панночки» та вправні шестикласниці «Цвіт калини», на ІІ місці також опинилися дві команди дівчат: це усміхнені учениці 4-А класу з команди «Веселка» та ніжні  учасниці 4-Б класу «Калина». Всі конкурсантки були нагороджені грамотами та солодкими призами.

Конкурс «Ми – україночки»  об’єднав присутніх спільною вірою щасливого майбутнього і процвітання рідній країні.  

О. Бевзюк.

Педагог-організатор.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама