У Торецькому професійному ліцеї розпочалася декада вшанування пам’яті Т.Г.Шевченка.

07.03.2018
1058
0

Шевченко приходить до нас щороку навесні. Приходить щоразу новим, неповторним. Час поволі звільняє образ нашого пророка від фальшування і спотворення. Де б не був поет, куди б не закидала його доля, завжди він був пов'язаний із самим національним єством своєї батьківщини..

З 03.03.2018р. у Торецькому професійному ліцеї розпочалася декада щодо вшанування пам’яті Т.Г.Шевченка.

Так, 6 березня в бібліотеці ліцею організовано книжкову виставку «Кобзаревим шляхом», а також пройшов літературний вечір, присвячений 204-річниці з дня народження великого сина українського народу Т.Г.Шевченка. Виразне читання віршів поета, участь у конкурсі «Відгадай твір за ілюстрацією» та інші номінації допомогли учням ліцею дізнатися не лише про самого Шевченка, а й його епоху, атмосферу життя суспільства, його сучасників, про увесь широкий спектр поглядів, інтересів і настроїв епохи, що й створювали ту історичну реальність, у якій він жив.

За активну участь у житті ліцею, за підготовку у проведенні заходів до святкування 204 річниці з дня народження Т. Шевченка учнів ліцею було нагороджено грамотами.

Як весна оновлює природу, так і слово Великого Тараса оновлює наші душі, закликає бути чесним і милосердним, палко любити свій народ, свою Україну.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ТПЛ, Т.Г.Шевченко
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама