«Укрпошта» оголосила про початок передплати на періодичні видання на 2013 рік

19.09.2012
2521
0

10 вересня Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» розпочало кампанію з передплати на періодичні друковані видання на 2013 рік. 

Оплативши обрані видання, передплатники будуть регулярно та вчасно отримувати їх з доставкою у свою поштову скриньку.  Для цього необхідно визначити будь-який зручний спосіб та час оформлення передплати: за телефоном/факсом, через Інтернет або у найближчому відділенні «Укрпошти» та обрати з каталогів місцевої, української або закордонної преси газети, журнали або книги, які цікавлять, сплативши їх передплатну вартість. Оплата приймається як готівкою, так і безготівковим розрахунком. 

Прийом передплати буде виконуватися за телефоном/факсом, через Інтернет – http://poshta.kiev.ua/isubscr.php, в усіх операційних залах поштамтів, відділеннях поштового зв’язку, у пунктах прийому передплати, а також безпосередньо поштарем на ділянці доставки за каталогом видань України, каталогом видань зарубіжних країн та каталогом пе­ріодичних видань Донецької області. Для зручності клієнтів передплата триватиме:

- на видання зарубіжних країн – до 5 грудня 2012 року,

- на видання загальнодержавної сфери розповсюдження - до 15 грудня 2012 року,

- на видання обласної сфери розповсюдження - до 25 грудня  2012 року,

- на видання міської (районної) сфери розповсюдження - до 26 грудня 2012 року.

Доставка видань виконується за вказаною передплатником адресою. 

Окрім того, ознайомитися з каталогом видань зарубіжних країн на 2013 рік, Каталогом видань України  на перше півріччя  2013 року можна на сайті «Укрпошти», переглядаючи їх електронні версії: http://poshta.kiev.ua/subscr.php

Електронну версію каталогу періодичних видань Донецької області на 2013 рік можна переглянути на сайті УДППЗ «Укрпошта» на сторінці Донецької дирекції:

http://www.dn.ukrposhta.com

Заступник генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Геннадій Вовк зазначив, що вже четвертий рік вартість послуг з доставки періодики залишається незмінною: «Укрпошта» розповсюджує за передплатою близько 11 тисяч найменувань періодичних видань, тобто майже мільярд екземплярів на рік. При цьому тарифи на розповсюдження державних періодичних видань на 2013 рік вже четвертий рік залишаються незмінними. Для того, щоб отримати видання, необхідно сплатити його вартість, у яку входить вартість послуг зв’язку на розповсюдження та видавнича ціна».

Служба інформаційної підтримки: 0 800 500 440.

Телефони для довідок: 062/304-33-35, 067/400-83-05, 067/400-83-03.

Сайти: http://www.ukrposhta.com, http://www.dn.ukrposhta.com

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама