Утверджувати у собі добро через власні вчинки

14.01.2014
913
0

Утверджувати у собі добро через власні вчинки

Для учнівського колективу 6-А класу школи № 9 вже стало традицією відвідування Будинку ветеранів та притулку для дитей-сиріт. Перед новорічними святами учні з членами батьківського комітету Гуменюк О.В., Кечко О.В., Дроботущенко Н. В. на чолі з класним керівником Шемяковою Л. О. відвідали Будинок ветеранів зі святковим концертом та гостинцями. Зустріч була теплою та невимушеною. Одинокі люди похилого віку були приємно схвильовані увагою до себе молодого покоління і запрошували нас знову їх відвідати.

Діти  ретельно готувались  до зустрічі: виготовили своїми руками вітальні листівки,  підготували святковий концерт та гостинці. Під час виступу учні  декламували вірші, співали пісні та вступали в діалог з людьми, у яких вже багатий життєвий досвід. Спілкування принесло користь всім: і школярам, і ветеранам. Ми пообіцяли наступного разу нанести візит, не чекаючи новорічних свят.

 В тому, що наші діти з великим бажанням беруть  участь у таких виховних заходах, велика заслуга педагогічного колективу ЗОШ № 9. Вчителі закладу намагаються виховувати  в учнів шанобливе ставлення до старших, любов до навколишнього світу, почуття гідності, бажання творити добро, чуйність, вміння чути голос совісті  та переконують дітей в тому, що перемагає в життєвих випробуваннях  не той, хто має міцне тіло, а той, хто має силу духу. А наш класний керівник, Шемякова Л.О.,  спрямовує свою виховну роботу на те, щоб дитина була не лише глядачем і слухачем, а й мала змогу утверджувати у собі добро через власні вчинки, у яких виявляється її ставлення до іншої людини, до всього людського.

І ми, батьки учнів 6- А класу, за це їм вдячні.

О. Гуменюк.

Член батьківського комітету 6-А класу.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама