В Торецькому професійному ліцеї, пройшли змагання з настільного тенісу

12.12.2017
1137
0

В Торецькому професійному ліцеї, пройшли змагання з настільного тенісу

08.12.2017 року у Торецькому професійному ліцеї, пройшли змагання з настільного тенісу. Перш за все вони були присвячені до Дня Збройних Сил України, а також мали такі цілі: 1)пропаганда здорового способу життя; 2) підвищення рухової активності та поліпшення здоров'я учнів; 3)розвиток спортивно-масової роботи; 4) розвиток та популяризація настільного тенісу та підвищення спортивної майстерності; 5)залучення учнів до активних занять спортом в цілому і настільним тенісом зокрема; 6)професійно прикладна фізична підготовка;7) виховання спортивних принципів та якостей характеру у підростаючого покоління.

У першості ліцею з настільного тенісу прийняло участь 30 учнів. Змагання проводилися за олімпійською системою, учасники першого кола визначились шляхом жеребкування, далі – по сітці. Загалом змагання пройшли у три кола, півфінал та фінал. Боротьба розгорнулась дуже напруженою та цікавою і тривала до самого фіналу, поки фіналісти не визначили хто з них найкращий! Таким чином, перемогу серед 30 учнів ліцею, отримали :

1місце - Мурашов Данило гр. 27;
2місце - Агафонов Ігор гр.25;
3місце - Батеха Данило гр. 27;

Всі учасники змагань отримали дуже великий заряд позитивних емоцій, наснаги, підвисили свою майстерність та витримку! Переможці отримали заслужену нагороду!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: настольный тенис соревнования, ТПЛ
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама