В Торецькому професійному ліцеї пройшло свято Першого дзвоника

03.09.2018
1219
0

1 вересня в Торецькому професійному ліцеї традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та викладачів про початок нового навчального року.

День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на навчальній ниві. Це зустріч з друзями, викладачами, майстрами виробничого навчання, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для першокурсників. Для майбутніх випускників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим дзвоником, бо через рік розлетяться по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Директор ліцею Чернобровкіна Інна Вікторівна привітала всіх з чудовим святом Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажала всім учням, батькам, педагогічним працівникам міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Музичним подарунком всіх присутніх на святі привітала Варфоломієва Карина, президент учнівського самоврядування Домічковська Ярослава дала наставлення першокурсникам, привітання віршами прозвучало від учениці гр.26 Кафтан Вікторії.

Розпочався навчальний рік першим уроком - «Українці серед інших європейських націй». Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. На уроці говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

У черговий раз ліцей гостинно відчинив для учнів свої двері і запросив у просторі і затишні навчальні кабінети та майстерні, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов’ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокували до своєї мети. 
Всього, що вмієш, і всього, що знаєш, за плечима не носити. Не лінуйтеся і не зупиняйтеся на досягнутому, розвивайте свої таланти, творчість, здібності. Учіться бути мудрими, добрими і людяними. Виростайте справжніми людьми!

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ТПЛ, 1 сентября, день знаний
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама