Відкритий урок «Захист Вітчизни»

15.10.2015
1101
0

Виховна діяльність реалізовується у формі живого діалогу та активній взаємодії учнів, бо завдяки конструктивному діалогу і свободі вільного вибору особистості можна буде досягти поставлених спільних цілей.

Національно-патріотичне виховання передбачає постійний пошук нових ефективних форм і методів впливу на майбутніх громадян України, адже у цьому зацікавлена як державна, так і громадські організації, всі, хто прагне відстояти незалежність України, примножити національні надбання та гідно представляти держави за її межами.

У зв’язку із святкуванням 14 жовтня 2015 р. Дня захисника Вітчизни в Дзержинському професійному ліцеї був проведений Відкритий урок «Захист Вітчизни» за участю представників правоохоронних органів, сектору кримінальної міліції у справах дітей Дзержинського МВ. Після виступу працівника міліції старшого оперуповноваженого сектору майора міліції Земцова Анатолія Анатолійовича, який привітав учнів з Днем захисника Вітчизни, було переглянуто документальний фільм «Рейд», присвяченого Дню захисника Вітчизни.

фото на сайте Дзержинского ГО

СКМСД Дзержинського МВ

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама