“Вивчай Європу - змінюй Україну”

14.09.2017
1312
0

Початок навчального року - це зворушливе, хвилююче свято, зустріч із вірними друзями та шлях до нового й цікавого.

Першого вересня, в День знань, працівники бібліотеки-філії №7 завітали до НВК "Школа-гімназія" до учнів 8 "А" (кл. керівник Коваленко Г.М.) та 8 "Б" (кл. керівник Деканенко Л.С.) класів. Бібліотекарі разом з вчителями підготували  й провели у формі віртуальної подорожі-гри тематичний виховний захід "Вивчай Європу - змінюй Україну, країна починається з тебе", який мав за мету формування уявлення учнів про Україну як незалежну європейську державу зі своєю історією та культурною спадщиною.

Школярі почули цікаву розповідь про роль України в житті Європи, набули знань про здобутки та досягнення українського та європейських народів, ознайомилися із визначними пам'ятками України та Європи за допомогою презентації "Цікаві факти про країни Європи", взяли активну участь у різноманітних тематичних конкурсах: "Відомі люди", "Музей - бюро географічних знахідок", "Визначні пам'ятки", "Цікава Європа", "Конверт запитань",  у вікторині про Європейський Союз та  країни, які входять до нього, у  інтерактивній вправі "Складання асоціативного грона "Україна".

Протягом заходу бібліотекарі та педагоги спромоглись донести присутнім, що Україна посідає гідне місце в колі європейських країн і має вплив на розвиток європейської цивілізації.

С. Бредіхіна.
Бібліотекар бібліотеки-філії №7 ЦБС м. Торецька.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: день знаний, 1 сентября
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама