Візьміть участь у конкурсі

11.01.2011
1167
0

ТОВ "Агентство сімейного відпочинку” та Дитячий розважальний комплекс "Тропікал парк” разом з народним артистом України Віктором Шпортько започаткували проведення щорічної всеукраїнської премії "Диво-дитина”. 

Проведення премії було підтримано Президентом України, Кабінетом Міністрів України, Міністерством освіти і науки України, Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України, Міністерством культури і туризму України, Міністерством з питань надзвичайних ситуацій України, а також Київською міською державною адміністрацією.

До участі у премії запрошуються діти віком від 4-х до 13 років (включно), що мають унікальні та особливі здібності, незвичайні розумові або фізичні здібності, мають феноменальну інтуїцію та пам’ять, володіють даром передбачення або чутливістю до енергетики та ін.

З 1 січня по 20 травня 2011 року редакція журналу «Дові дник керівника», Видавничий дім «МЕДІА-ПРО» проводять Всеукраїнський конкурс соці альної реклами «Я хочу жити саме так». В конкурсі можуть взяти участь молоді громадяни України від 15 до 35 років.

Більш детальніша інформація розташована на сайті www.divo-dutuna.com

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: конкурс, Чудо-ребёнок
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама