Внаслідок ДТП постраждав 8-річний хлопчик

17.05.2018
1568
0

Внаслідок ДТП постраждав 8-річний хлопчик

Як попередньо встановили правоохоронці, 35-річний водій легкового автомобіля скоїв наїзд на малолітнього велосипедиста, 8-річного мешканця Торецька, який виїхав на проїжджу частину дороги. Водій намагався уникати зіткнення, але зупинити транспортний засіб повністю не вдалося.

Керманич авто самостійно викликав медичну допомогу та зателефонував на "102". Хлопчик госпіталізований до медичного закладу, де йому надається необхідна медична допомога.

Відомості за даним фактом внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією ст.286 ч.1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

Поліцейські закликають батьків звернути увагу на безпечне дозвілля дітей. Нагадайте дітям правила дорожнього руху. Зверніть увагу на те, що виїжджати на дорогу юним велосипедистам дозволено лише з 14 років. Поясніть дітям, у яких місцях можна кататися на велосипедах, і забезпечте їх захисним екіпіруванням - шоломом, наколінниками та нарукавниками.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: наїзд, проїжджа частина, велосипедист
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама