З корупцією не по дорозі

29.04.2014
768
0

Під час проведення аудиту в управлінні Пенсійного фонду України в місті Дзержинську у період з 10 по 11 квітня здійснено перевірку дотримання вимог антикорупційного законодавства. Перевірку проводив завідувач сектора з питань запо-бігання та виявлення корупції головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Зайцев Ігор Вячеславович.

В ході перевірки встановлено, що державні службовці управління Пенсійного фонду України в м.Дзержинську дотримуються вимог антикорупційного законодавства. Звернення юридичних та фізичних осіб по можливим фактам корупції з боку пра-цівників управління за перевіряємий період не надходили.

Крім того, Зайцев І.В. провів бесіду з державними службовцями управління, в ході якої він детально зупинився на питаннях виконання Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції” щодо обмеження роботи близьких осіб в управлінні,  щодо сумісництва та суміщення роботи на державній службі з іншими видами діяльності  та порядку подання і заповнення декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру державними службовцями та особами, які претендують на зайняття посади державного службовця. Після проведеної бесіди Зайцев І.В. відповів на питання, які виникли під час спілкування.

О. Макаров.

Начальник УПФУ в м.Дзержинську.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама