З підтримкою - до творчих перемог

02.02.2017
1148
0

Різдво - це особливий час, час очікування чуда і здійснення мрій.

Таким дивом для ансамблю скрипалів старших класів музичної школи ім. І. Карабиця стала поїздка до Києва, де відбувся Всеукраїнський мистецький конкурс "Різдвяні мініатюри", в якому наші діти вибороли почесне 3-є місце.

Перемога завжди включає в себе багато складових. Це і зусилля дітей, які вчили складні нотні партії, тричі на тиждень приходили на репетиції, не звертаючи уваги на хвороби, дощ та сніг, і зусилля викладача Потіпаки Л. П., котра змогла об'єднати дітей (вік учасників ансамблю від 9 до 16 років), прищепити їм любов до ансамблевої гри та прагнення до перемог,  концертмейстера Денисової І. В., котра шукала нові фарби в партії рояля, щоб збагатити гру дітей, урізнома-нітнити їх виконання, батьків, які завжди були присутні на всіх репетиціях, морально підтримуючи дітей, спонукаючи їх до праці.

Вивезти 16 дітей до столиці для участі у конкурсі дуже складно, це потребує чималих коштів: вступний внесок за кожну дитину на участь у конкурсі, білети на потяг, витрати на транспорт, на харчування. Але, як відомо, світ не без добрих людей. І нам дуже приємно було відчути їх підтримку та отримати таку необхідну допомогу. Від імені учасників ансамблю скрипалів музичної школи імені Івана Карабиця, їх викладачів та батьків висловлюємо щиру подяку секретарю Торецкої міської ради Євсікову Ю.М., депутату міської ради Рибаку I.A. та приватному підприємцю Сіобко P.M. не лише за надання матеріальної допомоги, а й за розуміння важливості естетичного виховання дітей, яке є пріоритетним напрямком розвитку державної політики у сфері культури. Завдяки їх небайдужому ставленню до дітей сталося невеличке різдвяне диво, здійснилася мрія наших маленьких мешканців. Ми перемогли в складному конкурсі, захистили честь школи, яка носить ім'я Почесного громадянина міста Торецька, видатного українського композитора Івана Карабиця. Ми побачили чудову столицю нашої країни, а головне - ми стали однією сім'єю і налаштовані і надалі йти до нових творчих перемог.

Учасники ансамблю скрипалів.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: музыкальная школа имени Ивана Караб, ансамбль скрипачей
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама