З вдячністю: тореччани привітали військових служби правопорядку в ЗСУ з професійним святом

02.05.2018
1030
0

З вдячністю: тореччани привітали військових служби правопорядку в ЗСУ з професійним святом

19 квітня у нашій державі відзначали День військової служби правопорядку в ЗСУ. Сформована у 2002 році як спеціальне правоохоронне формування для забезпечення  правопорядку та захисту прав і законних інтересів військовослужбовців, служба посіла гідне місце в системі діяльності Збройних сил України. Але особливого значення вона набула під час антитерористичної операції. Усі заходи, що військовослужбовцями проводились у мирному житті, тепер виконуються в  складних умовах, часом з ризиком для життя…

В нашому прифронтовому місті важливі завдання цього правоохоронного формування виконує особовий склад Полтавського зонального відділу військової служби правопорядку в ЗСУ в складі військової комендатури Торецька. З нагоди 16-ї річниці створення правоохоронного формування у школі №3 відбувся урочистий захід, під час якого військових тепло привітали з професійним святом. Педагоги та учні школи підготували досить зворушливу концертну програму, яка не залишила байдужим нікого з присутніх в залі учбового закладу.

На протязі всього заходу відзначалось надзвичайно важливе значення того, що підрозділ робить у такий складний для нашої країни час, і саме для нашого шахтарського міста.  

 Так, керівник ВЦА Торецька Ярослав Руденко, вітаючи зі святом військових, підкреслив, що кожен з них несе таку ж саму відповідальність за територіальну цілісність  і охорону нашої держави, як кожен з тих, хто знаходиться зараз на передовій. "Ваша служба дуже потрібна, - сказав Ярослав Руденко, - і ми відчули це всім серцем нашого міста. З того моменту, як ви тут з'явились, ми відчули полегшення, відчули, що усюди є порядок…"

З нагоди свята керівник міста висловив подяку особовому складу Полтавського зонального відділу військової служби правопорядку в ЗСУ та нагородив офіцерів і солдат  медалями "За оборону міста Торецьк" і грамотами - за сумлінне виконання службових обов'язків.

З вдячністю до військових звернулася директор школи №3 Ема Антонова. Вона  відзначила, що, незважаючи на те, що в нашому місті бувають неспокійні ночі, вдень школа веде активне життя: навчається, перемагає, і все це завдяки тому, що  правоохоронне формування підтримує порядок не лише в нашому місті, а й в нашій державі.

Музичні та хореографічні номера-привітання, які були виконані цього дня дітьми з особливими почуттями, військові приймали від неодноразових призерів міських, всеукраїнських та міжнародних конкурсів фольклорного ансамблю "Крила", спортивно-акробатичного колективу "Ніка-денс", танцювального колективу "Елеганс".

За всебічну підтримку та тепле свято громаді міста та місцевій владі, колективу школи подякував підполковник військової служби правопорядку, військовий комендант військової комендатури Андрій Біньковський, запевнивши, що його підрозділ досягне поставлених цілей та перемоги й зробить все, щоб відстояти суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

"Нехай вам завжди буде кого захищати, та не буде від кого", - такі побажання звучали на адресу військових від вдячних учнів.

По закінченню святкового заходу директор учбового закладу провела для гостей  екскурсію по школі, а потім військовослужбовці разом з керівником ВЦА Торецька та учнями взяли участь у акції "Посади дерева дружби".

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ЗСУ, День військової служби правопорядку
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама