З вікна третього поверху випав хлопчик

02.08.2017
1732
0

Протягом липня четверо малолітніх дітей випали з вікон на території Донецької області. Останній випадок стався на минулому тижні у Торецьку.

З однієї із квартир третього поверху випав з вікна хлопчик 2014 року народження. Хлопчик упав на дах гаражу між першим і другим поверхом, а потім скотився на землю. За словами матері, вона лише на де-кілька хвилин відійшла в іншу кімнату, а повернувшись, побачила відсутність одного з близнюків. Хлопчика доправили до лікарні, де йому надається необхідна медична допомога. На щастя, дитина залишилась живою, але отримала травму голови.

В розмові з правоохоронцями 28-річна жінка пояснила, що її 3-річний хлопчик грався на дивані поблизу відкритого вікна, самотужки виліз на підвіконня і випав із відчиненого вікна.

Поліцейські закликають дорослих не залишати наодинці неповнолітніх, коли в кімнаті відчинені вікна. В більшості випадків діти спираються на москітну сітку, яка під тиском ваги дитини не витримує, і ні в якій мірі не захищає від випадіння дітей. Ускладнюйте доступ дитини до підвіконня, плануючи інтер'єр кімнати таким чином, щоб предмети меблів, такі як диван, крісло, годувальний стілець не розташовувалися поблизу вікон. Забороняйте дітям гратися на підвіконнях незалежно від пори року: взимку дитина привчиться гратися біля підвіконня, а влітку, відчуваючи себе захищеною за москітною сіткою, може опертися на неї, як на вікно.

Торецьке відділення поліції Донецької області.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Несчастный случай, ребенок выпал из окна
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама