Захищайте свої інтереси

15.10.2010
1022
0

Право працювати на користь держави, нести у свої родини добробут і спокій, отримувати певні соціальні гарантії має кожний громадянин нашої держави. Для цього вже зараз кожному з нас потрібно забезпечити гідну роботу, високу заробітну плату, забезпечену старість.

Ні для кого не секрет, що останнім часом явище виплати заробітної плати "в конвертах" набуло масового характеру. Таку заробітну плату отримує значна кількість працівників комерційних структур. З боку керівників підприємств це є грубим правопорушенням. Негативні наслідки цього стану для державної казни у вигляді недоотриманих податків очевидні. Офіційне утримання із  заробітної плати дає можливість відчутно покращити умови життя мешканців регіону, задовольнити певні соціальні потреби.

Кожному працівникові, який вступає у трудові відносини з роботодавцем, потрібно усвідомити, що забезпечення трудового стажу, розміру пенсії і інших соціальних гарантій залежить від розміру заробітної плати, з якої проводяться відрахування до Пенсійного фонду, бюджету та фондів загальнообов'язкового соціального страхування, і навчитися захищати свої власні інтереси.

Одним з основних завдань органів державної податкової служби є організація роботи із забезпечення дотримання підприємствами, установами, організаціями та громадянами вимог  чинного законодавства при виплаті заробітної плати.

Тож, про виявлення фактів отримання заробітної плати "в конвертах" ви можете повідомити за телефонами державної податкової інспекції у м. Дзержинську  4-33-45, 4-36-56.

Б. КЛЮЗОВ.
Начальник ДПІ у м. Дзержинську.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама