Заходьте на веб-портал

19.10.2012
1401
0

З 1 жовтня 2012 року в Україні почав працювати веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, через який громадяни, юридичні особи і підприємці зможуть отримати доступ до інформації про стан накопичених про них відомостей в Пенсійному фонді. Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України запроваджено на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 25 червня 2012 р. №401 "Про доступ до послуг у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування”

Його створення призначено забезпечити покращення якості та оперативності обслуговування громадян щодо надання електронних послуг Фонду, можливість подальшого впровадження технології електронного урядування в соціальній сфері.

Для реєстрації на веб-порталі треба надати заяву до нашого управління. Після реєстрації на веб-порталі страхувальники отримають доступ до інформації про суму сплачених страхових внесків, страховий стаж, суму заробітної плати, відомості, на підставі яких призначена пенсія, її розмір, виплату; обробку звіту, представленого в електронному вигляді, стан взаєморозрахунків по зобов’язаннях платника.

Так само веб-портал міститиме інформацію для громадян про умови, порядок призначення, перерахунок і виплату пенсій, зразки заяв, скарг, запитів на інформацію, порядок реєстрації громадян у базі даних порталу. Крім того, передбачена можливість попереднього запису на відвідування територіального управління Пенсійного фонду України.

Адреса веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України: portal.pfu.gov.ua, а також отримати консультації з приводу реєстрації  на веб-порталі можно по телефону 4-00-68.

Л. Денисенко. 

Начальник УПФУ в м.Дзержинську.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: веб-сайт, Пенсионный фонд Украины
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама