Заради майбутнього

05.11.2013
870
0

Заради майбутнього

Позаминулого понеділка Дзержинським МП Микитівського КВІ та Дзержинським СКМДД було орга­ні­зовано екскурсію до історичного музею та меморіального комплексу Слави, присвячену звільненню України від фашистських загарбників.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до  меморіалу Слави почалась зустріч з неповнолітніми, які перебувають на обліку у  Дзержинському міському відділу  кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби в Донецькій області.

Цікаву екскурсію по історико-краєзнавчому музею  міста провела його директор Надія Іванівна Семенова, яка розповіла хлопцям про те, де проходили воєнні дії при звільненні України, ознайомила їх з фотоматеріалами, що свідчать про фронтові шляхи героїв Великої Вітчизняної війни краю. Підоблікові з зацікавленістю слухали розповідь Надії  Іванівни, ставили багато питань.

Дзержинський  історико-краєзнавчий музей разом з Микитівським МВ КВІ та Дзержинським СКМДД  вже неодноразово проводять заходи, спрямовані на ресоціалізацію дітей та молоді, за що доречно буде висловити слова подяки директору музею. З цією метою начальник Микитівського міжрайонного  відділу КВІ підполковник вн. сл. Федоров О. О.  передав до музею штик-ніж часів Великої  Вітчизняної війни, знайдений на місцях,  де йшли жорстокі  бої, та відреставрований.

 

Колектив Микитівського МВ КВІ.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама