ЖІНКА, ЯКА ПЕРЕБУВАЄ НА ОБЛІКУ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЯК ТАКА, ЩО ОПИНИЛАСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ УМОВАХ, НАРОДИЛА ШОСТУ ДИТИНУ

28.10.2018
2790
0

ЖІНКА, ЯКА ПЕРЕБУВАЄ НА ОБЛІКУ В СЛУЖБІ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЯК ТАКА, ЩО ОПИНИЛАСЯ В СКЛАДНИХ ЖИТТЄВИХ УМОВАХ, НАРОДИЛА ШОСТУ ДИТИНУ

17 жовтня 2018 року спеціалістами служби у справах дітей військово-цивільної адміністрації міста Торецьк Донецької області, у взаємодії з працівниками Торецького відділення поліції Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області, спеціалістами Торецького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також лікарем ЦМЛ м. Торецька, після отримання інформації про те, що в сел. Курдюмівка м. Торецька багатодітна жінка, яка перебуває на обліку в службі у справах дітей як така, що опинилася в складних життєвих умовах, народила дитину, було здійснено виїзд до її тимчасового місця проживання.

У жінки вже є п’ять малолітніх дітей, відносно яких вона позбавлена батьківських прав. Але ця особа, незважаючи на своє скрутне становище, не маючи постійного місця проживання, не перебуваючи жодного разу в шлюбі, не працюючи та не маючи засобів для існування, ведучи антисоціальний спосіб життя, вирішила народити шосту дитину. 

Будинок, в якому породілля народила дитину не придатний для проживання у ньому ні за якими санітарними нормами.

Співмешканець жінки, який є біологічним батьком старших дітей цієї жінки, та який на час відвідування перебував у стані алкогольного сп’яніння, навіть не міг пояснити, коли і як народила його співмешканка. Сама породілля пояснила, що вона не перебувала на обліку в жіночій консультації з приводу вагітності, а залишившись в будинку наодинці в ніч з 16 на 17 жовтня 2018 року, без будь-якої допомоги народила дитину, виконала сама всі необхідні заходи післяпологового стану, але навіть не замислюючись за подальший стан здоров’я новонародженої дитини, защепила йому пуповину звичайною пластиковою причіпкою.

З’ясувавши всі обставини цієї події, а також умови, в яких опинилися новонароджена дитина та її горе-матір, взявши до уваги рекомендації лікаря-гінеколога, було прийнято рішення про госпіталізацію новонародженого хлопчика разом із матір’ю до пологового відділення ЦМЛ м. Торецька, де новонародженій дитині та породіллю буде надана кваліфікована медична допомога і вони будуть перебувати в умовах, за яких їх життю та здоров’ю нічого не буде загрожувати.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: Народження, жінка, дитина
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама