Знову зі світлом понад 23 тисячі родин на Донеччині: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення

13.05.2023
2109
0

Протягом доби фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вділося повернути електрику жителям одного населеного пункту Донеччини, постраждалого через бойові дії. Завдяки цьому електропостачання повернулося в домівки понад 23 тисяч родин. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе задля відновлення електропостачання прифронтового регіону, щойно це стає можливим.

За 12 травня спеціалісти ДТЕК Донецькі електромережі відновили електрику в одному населеному пункті. Знову зі світлом 23 628 родин прифронтової Донеччини.

В Донецькій області тривають активні бойові дії. Продовжуються обстріли, ракетні та авіаудари.

Через постійні обстріли та ушкодження мереж і обладнання через них, без електропостачання поки що залишаються 115 населених пунктів, де фахівці енергокомпанії не мають доступу до проведення робіт. Енергетики обов’язково повернуть світло всім жителям області, щойно отримають дозвіл на проведення робіт від Збройних Сил України.    

Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі безперервно працюють вже 444 добу та відновлюють обладнання та лінії одразу ж, щойно це стає можливим.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Фахівці ДТЕК Донецькі електромережі готові приймати ваші звернення та відповідати на всі запитання через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!         

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: восстановление электроснабжения, ремонтные работы, ДТЭК
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама