Звертайтесь до військкомісаріату

04.12.2012
870
0

З метою виконання діючого законодавства та додержання державної політики стосовно ветеранів військової служби у Дзержинському міському військовому комісаріаті розпочата робота по виявленню у м. Дзержинську громадян України, які віднесені до категорії ветеранів військової служби згідно з Законом України «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ та деяких інших осіб та їх соціальний захист», а саме:

- інваліди І та II групи, інвалідність яких настала внаслідок поранення, контузії, каліцтва або захворювання, пов’язаних з виконанням обов’язків військової служби чи при виконанні службових обов’язків по охороні громадського порядку, боротьбі із злочинністю та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій;

- інваліди І та II групи, інвалідність яких настала внаслідок захворювання, одержаного в період проходження військової служби і служби в органах внутрішніх справ, державній пожежній охороні, органах і підрозділах цивільного захисту, державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України, і які мають вислугу військової служби і служби в органах внутрішніх справ, державній пожежній охороні, органах і підрозділах цивільного захисту, державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації України 20 років і більше.

Громадянам України, які не мають посвідчення «Ветеран військової служби», необхідно звернутись до військового комісаріату у м. Дзержинську та оформити документи для його отримання. Телефон для довідок: 4-16-85.

К. ЛОЗБІНЬОВ. 

Військовий комісар Дзержинського міського військового комісаріату 

підполковник.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги:
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама