Рейтинг букмекерських контор України

01.06.2023
323
0

Рейтинг букмекерських контор УкраїниСтавки на спорт популярні в усьому світі, тому що вони дають можливість задовольнити свій азарт, але не тільки це приваблює, з їх допомогою можна непогано заробити, а ризик програти тільки розжарює пристрасті. Букмекерські контори в Україні працюють дуже давно, але з 2012 року вони, можна сказати, не мали жодного законодавчого врегулювання. Були майданчики із реєстрацією в інших країнах, які українцям надавали доступ до свого функціоналу. Справа в тому, що вони ніяк не блокувалися на території нашої країни. На сьогоднішній день цей ринок поступово виходить з тіньової області, великі букмекери України активно отримують законні ліцензії.

Як же визначитися з вибором надійної та перевіреної букмекерської контори? Сайт sport-booking.com.ua допоможе знайти перевірений та надійний майданчик для беттингу за допомогою рейтингу букмекерських контор, які є найкращим ресурсом з гарною репутацією.

З 2020 року в Україні почалася видача ліцензій букмекерським конторам, коли було ухвалено закон про їх легалізацію. Нові норми зобов'язують букмекерські контори приймати такі умови.

1. Плата за ліцензію – від 59 мільйонів гривень на рік.
2. До ставок та ігор допускаються лише особи, які досягли віку 21 рік.
3. Обов'язкова верифікація особи з достовірним доказом.
4. Відповідно до законодавства подається регулярна звітність.
5. Слід пам'ятати, що майданчики без ліцензії ще продовжують працювати, оскільки процес реєстрації лише розпочався.

Основним напрямом українських букмекерських контор є ставки на спорт. Найбільш популярними напрямками є: футбол, хокей, баскетбол. Список кращих букмекерських контор формується під час використання найсвіжіших даних. Враховуються такі важливі показники, як чесність, наявність усієї необхідної документації, репутація, наявність різних платіжних коштів, бонуси у вигляді безкоштовних ставок, зручний та зрозумілий інтерфейс, що адаптується під смартфони, професійна підтримка у чаті.

Сайт sport-booking.com.ua допоможе обрати найкращу букмекерську контору України, тут допоможе і досвід клієнтів, які залишають свої коментарі. Наявність відгуків підтверджує якість цього ресурсу.

Прогнози на спорт мають становити лише професійні капери, інакше прогноз буде необ'єктивним. Особливо корисні будуть підказки та прогнози гравцям-початківцям, які найчастіше діють емоційно, не враховуючи багатьох нюансів.

О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: ставки на спорт, рейтинг букмекерських контор Україн
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама