Декілька порад, як внести різноманітність в інтимне життя

19.02.2023
253
0

Чомусь вважається, що обговорювати секс соромно. Особливо якщо проблема не очевидна. Коли начебто ніхто не хворіє, ніхто нікому не зраджував, ніхто не погладшав на 20 кілограмів. Ви настільки звикли одне до одного, що стали близькими людьми. Секс перестав хвилювати вас, як раніше. Ви помічаєте, що не тремтять коліна, від поцілунків давно не пурхають метелики в животі. Начебто логічно, адже закоханість і кохання - речі різні, і тієї пристрасті, яка була, коли ви тільки зустрілися, не повернути. Але від цього явно не легше. Потрібно щось робити, інакше в якийсь момент секс із сімейної спальні зникне зовсім, і життя перетвориться на банальне сусідство на одній житлоплощі.

Не потрібно соромитись

Щоб вирішити проблему, можна піти до сімейного психолога. Але на це наважиться далеко не кожна пара. Зізнатися, що ваш секс давно "не торт", не всі наважуються, а даремно. Мої знайомі Наташа та Ілля були одружені сім років. З боку - ідеальна пара. І тут на чергових дівчачих посиденьках Наташа раптом зізналася, що вони збираються розлучатися. Виявилося, Ілля забув закрити акаунт у Facebook (залишимо осторонь питання етики і те, що читати чужі листи - погано). Там-то вона і прочитала листування законного чоловіка з дівицею легкої поведінки. Був скандал, летіли речі і посуд. У запалі бою Ілля зізнався, що йому дуже подобається оральний секс. А без нього заняття коханням у подружньому ліжку давно набридли. Але запропонувати це дружині він просто посоромився. Ось і звернувся по допомогу до працівниць секс-індустрії. Наташа була шокована - вона-то в оральному сексі нічого поганого не бачила, але й гадки не мала про те, що чоловікові він так потрібен. Поговорили. Іллю вона пробачила, у всякому разі, розлучатися вони передумали.

Мораль нескладна: потрібно говорити про свої бажання другій половині. Можливо, ваш чоловік давно мріє про те, щоб ви станцювали йому стриптиз або прив'язали його до ліжка. А ви самі хочете спробувати себе в танці біля жердини, та й на хутряні наручники з секс-шопу з цікавістю поглядали.

Їдьте в медовий місяць. Зміна пейзажів пожвавить обстановку і у вашому ліжку. Тільки не вибирайте для цієї мети ту саму країну або готель, де ви були на зорі стосунків. Місце могло змінитися - і, як це часто буває, не на краще. Ви сильно ризикуєте і задоволення не отримати, і хороші спогади зіпсувати. Ну а якщо часу на honeymoon немає, просто спробуйте зайнятися сексом у якомусь незвичайному місці. Так, так роблять не тільки підлітки, яким ніде займатися коханням.

Пограйте в "секс із незнайомцем". Тільки в ролі загадкового незнайомця нехай буде постійний партнер. Домовтеся про зустріч у барі або затишному кафе. Вберіться в одяг, який він раніше не бачив. Поводьтеся так, ніби ви незнайомі. Постарайтеся зацікавити партнера. Фліртуйте, цілуйтеся, а потім ведіть "нового знайомого" до себе, тобто до вас, додому.

Рольові ігри, безсумнівно, додадуть родзинки в інтимне життя. Історія з переодяганням стара як світ, але від цього не менш дієва. Але спочатку варто акуратно з'ясувати у партнера, що його більше заводить: короткий білий халатик медсестри або шкільна спідничка, як у героїнь мультфільмів - манга.

Купіть Камасутру. Не дарма ця книжка вважається бестселером уже не одну сотню років. Мільйони людей не можуть помилятися - там дійсно є що почерпнути. Головне - не обирати занадто складні пози. Деякі з них нагадують акробатичні трюки, та й є небезпека собі що-небудь пошкодити.

Історія іграшок

Те, що секс іграшки - це нормально і їх використовують не лише актори з профільних кінофільмів, а навіть звичайні люди, відомо давно. Але для того, щоб їх застосувати, потрібно спершу обрати необхідну. І краще це робити разом - на щастя, Інтернет допоможе вирішити, що вам більше пасує: еротичні накладки для сосків, фалоімітатор чи рідкий вібратор. А ось купувати іграшку треба, як то кажуть, "в реалі", тобто вирушити в секс-шоп і там як слід роздивитися, помацати і покрутити в руках те, що ви хочете забрати з собою. Не варто соромитися і хихикати - продавці в спеціалізованих магазинах бачили сотні таких, як ви, і на фрази "Це подарунок подрузі!" абсолютно не реагують.

Ключовий момент у виборі секс-іграшки: ви маєте бути впевнені, що вам з нею буде комфортно. Наприклад, фалоімітатор великого розміру вразить тільки в момент покупки, а в ліжку вам буде незручно і, найімовірніше, боляче. Те ж саме стосується дерев'яних і скляних імітаторів - для новачків вони підходять тільки як прикраса інтер'єру, але ніяк не для сексу.

Якомога частіше говоріть один з одним відверто - а раптом бажання збігаються?

Ще п'ять способів урізноманітнити секс

Зніміть на відео. Відчуйте себе героєм фільму. Це хвилює як у процесі, так і пізніше - під час спільного перегляду того, що вийшло.
Порада: нікому, крім вас двох, не показуйте і не обговорюйте ні з ким отриманий ролик.

Гаряча пропозиція

Почуття не згаснуть, якщо проявити в ліжку трохи фантазії, а здоров'ю і фігурі буде тільки користь.

  • Для активного статевого життя необхідне повноцінне харчування. Найкраще підходить рослинна і молочна їжа. Корисні гречана каша, кріп, селера, цибуля, петрушка. Їжа має бути багата на вітаміни та мінеральні речовини. Цукор краще обмежити, замінивши його фруктами або солодкими овочами, наприклад, морквою. І не переїдайте на ніч.
  • Під час занять сексом задіяні практично всі органи і системи нашого організму. Така фізична активність за 30 хвилин може позбавити вас 200 ккал. А секс по любові спалює навіть на 20-30% більше калорій. Приємне доповнення до отриманого задоволення!
  • У стосунках з коханим не останню роль відіграє колір інтер'єру спальні. Смарагдовий розбурхує фантазію, а червоний і його відтінки надають сексуальної сили. Партнери, які часто сваряться, мають оточувати себе предметами темно-синього або темно-жовтого кольору, а світло-жовтий, помаранчевий і яскраво-червоний таким людям краще виключити. Коричневий у спальні також небажаний, оскільки він прискорює процес старіння.
  • Людина в середньому витрачає 20 160 хвилин (або два тижні) свого життя на поцілунки. За хвилину спалюється приблизно 26 калорій. А чоловіки, які цілують своїх дружин, перш ніж піти на роботу, живуть на п'ять років довше.
  • Заняття коханням сприяють виділенню в кров ендорфінів, які викликають легку ейфорію. Великий вміст цих гормонів у крові рятує від легкої депресії, зміцнює імунітет людини і не дає їй зайвий раз захворіти.
О материале
Ошибка в тексте? Выделите и нажмите Ctrl+Enter!

Теги: інтимне життя, секс іграшки
Об авторе
avatar

Реклама

Торецкий автобазар

Недвижимость Торецка

Работа в Торецке

Реклама